RO
EN

Nights in Nicaragua


Pentru ca zilele de vara ne duc cu mintea departe, la vacante pe plaje insorite, cu relaxare, muzica si cei dragi aproape. Caldura verii in toi ne-a inspirat sa cream atmosfera de vacanta chiar in oras, asa cum ne-o imaginam noi in varianta ideala. Astfel s-a nascut conceptul serilor Nights in Nicaragua.


O serie de 4 seri, in fiecare joi, toata luna iulie, va invitam sa patrundeti in atmosfera tipica Americii Centrale si de Nord, unde timpul are alte valente, trece mai incet, mai vesel si mai relaxat.


Am debutat seria pe 4 iulie si a fost magic, exact atmosfera pe care ne-am imaginat-o. Repetam experienta pe 11 iulie, 18 iulie, respectiv 25 iulie, incepand cu ora 20:00. Degustam un cocktail cu rom, savuram un cigar autentic si o cina pregatita de echipa #thegrill. Totul pe ritmuri latino live.Multumim partenerului, Lerida International, alaturi de care am creat povestea.


Meniul special creat pentru joi, 11 iulie:


PRET: 150 lei/persoana
COSTUL INCLUDE: 1 Mojito cu rom Flor de Cana + 1 cigar Davidoff + un main course la alegere din selectia de mai sus, propusa de echipa #thegrill
REZERVA ACUM: 0764 822 977
EMAIL: gratarsivorbe@gmail.comGo
Top