Meet our chef
CHEF MARCIAN VODNAR

Chef Marcian Vodnar este unul dintre reprezentanții noului val de tineri chefi din România care au studiat și au lucrat în străinătate, alegând apoi să se întoarcă în țară, unde se implică activ și cu multă pasiune în proiecte de anvergură. Marcian Vodnar s-a născut în Băile Borșa, județul Maramureș, într-o familie simplă (mama sa a fost frizeriță, iar tatăl, electrician în mină). Interesant că atât Marcian, cât și fratele său, Dan Vodnar, au fost atrași de un domeniu fără tradiție în familie și nu tocmai la îndemâna oricui: gastronomia. Ambii au urmat cursurile Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV), dar în timp ce Marcian este astăzi un chef cu înaltă experiență, care a lucrat pentru restaurante prestigioase cu stele Michelin, Dan a ales cariera academică, fiind profesor de gastronomie moleculară și biotehnologii alimentare în cadrul Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor în cadrul USAMV. Experiența sa extraordinară în bucătăria italiană și mediteraneană nu putea trece neobservată în România. În ultimii ani, Marcian Vodnar a fost Head Chef la restaurantul Samsara Floreasca (deschis de echipa care deține și restaurantul Samsara din Cluj, bine cunoscut de gurmanzii din toată țara pentru preparatele sale vegetariene, vegane și raw vegane), iar în prezent este Head Chef la The Grill – Meet and Meat, deținut de omul de televiziune Dani Oțil și de prietenul său Chef Damian Marian (Demi), un restaurant de mare clasă, ce are un concept inspirat din bucătăria sud-americană, cu influențe italiene și internaționale.

Comanda la domiciliu